Hijyen & Kalite

hijyen
Müşterilerimiz için ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi
İnsan Sağlığı için ISO 22000 / HACCP Gıda Güvenlik Yönetim Sistemi
Çalışanlarımız için OHSAS -18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemi
Dünyamız için ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi
hijyen

Yemek üretimi gibi hassas bir konuda hizmet vermenin bilinciyle her türlü önlemi alarak, uygun maddeler kullanarak hijyen ve temizliği sağlamaktayız.

Hijyen politikamız;

Food İstanbul olarak biz, halk sağlığının ve güvenliğinin en üst seviyede korunmasını sağlamaktan yola çıkarak müşterilerimize en sağlıklı ve lezzetli yemekleri sunmayı hedeflemekteyiz.

Bu politika doğrultusunda; aşağıdaki noktalarda, yüksek standartlarda kontrol sağlamaktayız.

Hammadde;

Kendi alanında lider firmalarla çalışmakta; kaliteli, sağlıklı, güvenli, TSE standartlarına uygun hammaddeler seçmekte, ambalaj, depolama, sevkıyat kriterleri göz önüne alınarak kontrolden geçirilip teslim alınmakta, tedarikçiler yılda en az bir defa olmak üzere denetlenmektedir.

Temizlik;

Üretimin tüm alanında, kullanılan tüm ekipmanlarda Johnson Diversy ürünleri kullanılmakta ve dezenfeksiyon sağlanmaktadır.

Pest Kontrol;

Uzman bir firmayla sözleşme yapıp, tüm fabrika binamız profesyonel ilaçlama hizmeti almakta ve ayda bir defa ilaçlama ve bir defa da kontrol yaptırmaktadır.

Personel;

Üretimde ve sevkıyatta çalışan personellerimiz işe başlamadan önce sağlık muayenesinden geçirilmekte ve periyodik olarak takibi yapılmaktadır. Üretim, sevkıyat ve dağıtım alanında çalışan tüm personelimize düzenli olarak hijyen, kalite, taşıma, sevkıyat, dağıtım vs. eğitimleri verilmektedir.

Üretim;

Hammadde tedariğinden, ürün sizlere ulaşıncaya kadar üretimin tüm aşamalarında (depolama, ön hazırlık, işleme, sevkıyat) denetimler sürekli yapılmaktadır. Üretilen her üründen şahit numune alınıp, uygun şartlarda 72 saat süreyle muhafaza edilmektedir. Ayrıca aylık olarak kullanılan su ve üretilen yemekten örnekler alınıp mikrobiyolojik analizleri çalışmakta olduğumuz akredite bir laboratuarda yapılmaktadır.